JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με Πάρμα και Πεσκάρα για Giovinco και Verratti.


Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη από έντονες διαπραγματεύσεις, έφτασε χθες το βράδυ ο Giuseppe Marotta στο Κάπρι με τη σύζυγό του για να πάρει μια ανάσα και να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης, εν όψει της δύσκολης συνέχεια που πρέπει μέσα σε πέντε μέρες φωτιά να κλείσει σημαντικές υποθέσεις. 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή – θα έχει πολλές συναντήσεις, με τους ανθρώπους της Πάρμα για να φέρει πίσω στη Γιούβε τον Sebastian Giovinco και με τους ανθρώπους της Πεσκάρα για να ορίσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Marco Verratti. 

Δεν είναι ακόμη επίσημο αλλά Γιουβέντους και Πάρμα είναι κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του Giovinco. Σύμφωνα με ότι έχει αποκαλυφθεί, η Γιουβέντους έχει πείσει την Πάρμα και οι διαπραγμάτευσης έχουν θετική εξέλιξη, τα 13 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούσε η Πάρμα για το 50% του Sebastian Giovinco φαίνεται ότι έχει ικανοποιηθεί. Έτσι ο Giovinco είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Γιούβε, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι θα έχουν αίσιο τέλος. Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία μεταξύ Γιουβέντους και Πάρμα κλείνει τις πόρτες στην Ίντερ.

Για την περίπτωση του Marco Verratti όλες οι λεπτομέρειες έχουν οριστεί στην σύνοδο κορυφής που έγινε την Πέμπτη στο Μιλάνο: η Γιούβε θα δώσει 5 εκατ. ευρώ στην Πεσκάρα (συν του ότι θα δώσει έναν / δύο παίκτες: ο Martinez θα είναι ο ένας, και αν η Πεσκάρα επιμένει και για δεύτερο τότε θα δοθεί ένας εκ των νεαρών Bouy, Chibsah και Spinazzola) για να πάρει η Γιουβέντους το 50% του παίκτη, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει άλλη μια χρονιά στην Πεσκάρα. Μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης ο Verratti θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Γιούβε και ως εκ τούτου θα πραγματοποιήσει και το παιδικό όνειρο.  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Juve-ntine τι πιστευεις για Τζοβινκο?
Λες να επιστρεψει?

Ανώνυμος είπε...

Τα 13 εκ. είναι πολλά. Δηλαδή τι μας λένε ότι ο Giovinco στοιχίζει 26 εκ.;;; Έλεος, καλός παίχτης αλλά όχι και για 26 εκ.... Για Verratti 5 εκ. + Martinez για το 50% είναι καλό deal!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Κοίτα από αυτά που διαβάζω νομίζω θα επιστρέψει, τώρα για τα 13 μύρια πιστεύω πως αν γίνει το deal θα είναι πιο Κάτω η τιμή που θα πετύχει η Γιούβε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη Juve-ntine μπορει να πεσει και κατω απο τα 10 εκατ.
Εγω παντως πιστευω οτι με 5-6 εκατ. μια χαρα θα ηταν.

Έριντ

Juve-ntinos.!!! είπε...

Εγώ πιστεύω ότι η συμφωνία θα κλείσει κοντά στα 7 με 9 μύρια. Δεν πιστεύω να δώσει περισσότερα η Γιούβε.Αλλά δεν νομίζω να πέσει κάτω από τα 8, αν θυμάστε 3,5 μύρια έδωσε η Πάρμα σε μας για να πάρει το 50% του Σεμπαστιάν και θα θέλει τουλάχιστον να πάρει τα διπλά για το αγροτικό του. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Unknown είπε...

Δύο πολύ καλά site για μεταγραφές και τιμές για τους παίκτες:

http://www.transfermarkt.com/en/europa/europa/wettbewerbe.html

http://www.soccerfame.gr/transfer_table/team/juventus

Unknown είπε...

xaxa μόλις διάβασα ότι η Νάπολι θέλει 70μ. για τον cavani και η juve έκανε πρόταση στην chealsea για τον torres 30m + ton giovinco καλά πλάκα θα μας κάνουν!!!!!!!!!