JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Giovingo και επίσημα μέχρι το 2015.

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στην Πάρμα ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο επιστρέφει στη Γιουβέντους καθώς η Μεγάλη Κυρία ανακοίνωσε και επισήμως την μεταγραφή του. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Μπιανκονέρι, έπεισε με τις εμφανίσεις του στην Πάρμα ότι είναι έτοιμος για τη Γιούβε και μετά τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων, ήρθε την Πέμπτη η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ιταλίας.


Σε αυτή γίνεται γνωστό ότι ο Τζιοβίνκο ανήκει, πλέον, 100% στη Γιουβέντους (η Πάρμα θα πάρει 11 εκατ. ευρώ στα επόμενα τρια χρόνια) και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιούβε ως το 2015. Ο ίδιος ο Τζιοβίνκο είχε δηλώσει το πρωί της Πέμπτης από την Πολωνία όπου βρίσκεται η εθνική Ιταλίας ότι «δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στη Γιούβε, είμαι ευτυχισμένος».


Οι άλλοι κλεισμένοι από εκεί και πέρα, πιθανότατα την 1η Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι Κβάντβο Ασαμόα και Μαουρίσιο Ισλα που έχουν συμφωνήσει, έχουν περάσει ιατρικές εξετάσεις και έχουν δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ότι είναι παίκτες πλέον παίκτες της Γιουβέντους ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Πεσκάρα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τον Βεράτι, την ώρα που ξαναμπαίνει η Νάπολι στη διεκδίκηση του.


Για τον Ματία Ντέστρο ο Μπέπε Μαρότα είπε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν... καίγεται κιόλας ενώ ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους και υπεύθυνος για τα μεταγραφικά έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα επιδιώξει να κλείσει όλες τις άλλες μεταγραφές ώστε να έχει στη συνέχεια άνεση χρόνου για τον επιθετικό-όνομα που θα αποκτηθεί.


Κανένα δισταγμό δεν θα είχε ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10» στη Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο Αντρά Ντ’ Αμίκο στο Tutto Mercato Web. Ο 25χρονος επιθετικός επιστρέφει στο Τορίνο, το οποίο φέτος το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο γνωστός μάνατζερ τόνισε ότι ο διεθνής άσος δεν θα είχε πρόβλημα να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.


«Ο Τζιοβίνκο δεν έχει κανένα πρόβλημα με το νούμερο της φανέλας που θα φορέσει», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Ιταλικού και συνέχισε: «Δεν έχει σημασία για εκείνον που το “20” στην εθνική άνηκε κάποτε στον Πάολο Ρόσι, ούτε ότι ο αριθμός “10” στη Γιουβέντους φορέθηκε από παίκτες όπως ο Μισέλ Πλατινί, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και ο Ντελ Πιέρο. Ο Σεμπαστιάν είναι έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: