JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μεταγραφικό σαφάρι έχει ξεκινήσει η Γιουβέντους.


Ο Αντόνιο Κόντε αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πολωνία για να «τσεκάρει» παίκτες που αγωνίζονται στο Euro και ενδιαφέρουν την Γιουβέντους όπως τον Πολωνό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Ολλανδό Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Την ίδια ώρα, όμως, οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ στην Νάπολι και είναι διατεθημένοι να δώσουν και τον Αλεσάντρο Μάρτρι ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι.

Η πρόθεση των ανθρώπων της «Μεγάλης Κυρίας» είναι να ενισχυθεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εν όψει της νέας σεζόν, στην οποία η ομάδα θα συμμετάσχει στο Champions League και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.
Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι κοντά στην απόκτησή του και δίνει 20 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ, η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να μάθει τις προθέσεις του παίκτη αλλά και της ομάδας του για να δει αν μπορεί να έρθει μαζί τους σε συμφωνία.
Εκτός από τον Πολωνό επιθετικό της Ντόρτμουντ, ο προπονητής της Γιουβέντους θα συνεχίσει το σκάουτινγκ και για τον Ολλανδό της Άρσεναλ Πόμπιν Φαν Πέρσι, βλέποντας σήμερα από κοντά τον αγώνα Ολλανδία-Δανία. Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα των «μπιανκονέρι» και ετοιμάζουν προσφορά 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη, με τον Van Persie να παίρνει 5,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, μην ξεχνάμε επίσης ότι το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και ίσως οι κανονιέρηδες δεν θέλουν να φύγει ο παίκτης ως ελεύθερος.

Εν τω μεταξύ, η «Tuttosport» σήμερα τονίζει ότι η «Μεγάλη Κυρία» είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Νάπολι για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι και όπως αναφέρει η Ιταλική εφημερίδα η Γιούβε είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Νάπολι 40 εκατ. ευρώ συν τον Ιταλό διεθνή επιθετικό επιθετικό Αλεσάντρο Μάτρι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά εκεί στη διοίκηση 40 εκατ. ευρώ + Ματρι = 55 εκατ. σχεδόν,
που δεν πιστεύω να αξίζει τόσο ο Καβανι...

Έριντ