JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η Ιταλία ήταν φανταστική.

Στον ιταλικό λαό αφιέρωσε ο μέσος της Εθνικής Κλαούντιο Μαρκίζιο, την κατάκτηση της νίκης στον ημιτελικό με την Γερμανία και την πρόκριση στον τελικό. Τι δήλωσαν και άλλοι παίκτες της ομάδας.

Μαρκίζιο: «Η Ιταλία ήταν φανταστική. Αφιερώνουμε την πρόκριση στον ιταλικό λαό. Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό. Για μένα ήταν η πιο μεγάλη ικανοποίηση στην καριέρα μου. Ήμασταν τόσο μεγάλοι. Στο Β' μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε κατατροπώσει τους Γερμανούς».


 Κιελίνι: «Για μένα όλα αυτά είναι ένα μεγάλο όνειρο. Ευχαριστώ πολύ το ιατρικό τιμ. Είναι θαύμα και που έπαιξα και που νικήσαμε έτσι».





Μπαρτσάλι: «Ήμασταν τεράστιοι. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στην πορεία κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι σε μία τεράστια ομάδα. Αυτό δίνει ακόμα πιο μεγάλη αξία στην πρόκρισή μας».

Μπουφόν: "Ήμουν θυμωμένος γιατί παίζαμε για κάτι μοναδικό και δεν έπρεπε να κάνουμε λάθος. Είμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, διότι μπορούμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας και είμαστε αρκετά νέοι και παλαιοί που σπάνε τα πλαίσια. Δεν περίμενα τέτοιο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ευρύτερο σκορ. Για ένα τερματοφύλακα, νομίζω ότι δίνει ηθικό στην ομάδα του μια πολύ καλή απόκρουση όπως αυτη στην φάση με τον Khedira, αλλά για μένα δεν σήμαινε τίποτα ακόμη γιατί ακόμα είμασταν στο στο 0-0. Ήμασταν τυχεροί γιατί θα μπορούσε να πάρει ριμπάουντ Γερμανός παίκτης και το παιχνίδια να άλλαζε, ο τερματοφύλακαας θα πρέπει να είναι διαυγής. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με αγαπούν και θα ανταποδώσω την αγάπη τους με την απόδοση μου και αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω καλύτερα. Χαμογελάω αν κερδίσουμε. Είδαμε το βράδυ στο youtube τις ιταλικές πλατείες μετά το παιχνίδι με την Αγγλία, και ανατριχιάσαμε. " 

Πίρλο: «Πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαμε κάποια προβλήματα και δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, αλλά τώρα περάσαμε στον τελικό και θα πάμε για αυτόν», τόνισε αρχικά ο Ιταλός άσος. «Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα, είναι σαν να έχουμε πάει στη Ρώμη και να μην έχουμε δει τον Πάπα, φτάσαμε στον τελικό, όμως αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα, την ίδια αποφασιστικότητα, όπως στα παιχνίδια κόντρα στην Αγγλία και τη Γερμανία», συμπλήρωσε.

Η Ιταλία έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να κατακτήσει τον τίτλο σύμφωνα με τον τεχνικό των Ατζούρι, ο οποίος τόνισε ότι ο Μπαλοτέλι έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του. Επίσης τόνισε ότι το φαβορί παραμένει η Ισπανία.

«Ο Μάριο έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, μίας καριέρας που ξεκίνησε σήμερα. Η Ισπανία είναι το φαβορί λόγω εμπειρίας και συνέχειας που έχει σε αυτό το επίπεδο. Εμείς έχουμε τα όπλα μας. Βάλαμε δύο γκολ πολύ όμορφα και έχουμε να προχωρήσουμε και άλλο μπροστά. Νικήσαμε την Γερμανία που είναι μία μεγάλη ομάδα, μπράβο σε όλους» ήταν τα λόγια του προπονητή της Σκουάντρα Ατζούρα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί των Γερμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: