JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μπουφόν: «Ενάντια στη Γερμανία δεν επιτρέπονται λάθη».


"Ξέρουμε ότι θέλετε εκδίκηση. Είστε μια ισχυρή και μεγάλη ομάδα.. . " Ο Gianluigi Buffon μίλησε στην γερμανική εφημερίδα Bild, την ημέρα του μεγάλου αγώνα μεταξύ της Ιταλίας και της Γερμανίας, και παραδέχεται ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. 

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε λάθη, και όπως πάντα χρειαζόμαστε και λίγη τύχη", πρόσθεσε ο φύλακας άγγελος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, που αναφέρεται τις τελευταίες ημέρες από τις εφημερίδες ως το μόνο πραγματικό εμπόδιο για την νίκη των Γερμανών. 

«Το παιχνίδι απόψε είναι ένα κλασικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες, και ο αγώνας κατά της Γερμανίας ανήκει στις ωραιότερες αναμνήσεις της καριέρας μου», είπε ο Μπουφόν. 

Για τον Αρχηγό της Ιταλίας το ισχυρό σημείο της Γερμανία είναι η "επίθεση ". Σε ερώτηση αν έχει αδυναμίες; " Καμία ". 

Οι αντίπαλοι που θαυμάζετε περισσότερο; " Αν έπρεπε να διαλέξω θα επέλεγα τους Κλόζε και Γκόμεζ . " 

Ο Manuel Neuer μπορεί να γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, όπως συνέβη με εσένα; «Δεν ξέρω . Ο καθένας έχει μια ιστορία, όμως, έχει σίγουρα μια πολύ ισχυρή απόδειξη ότι είναι στη Μπάγερν και για τη Γερμανία είναι το νούμερο 1.. . " 

Είναι αλήθεια ότι με τη Γερμανία, η Ιταλία έχει πάρει υπέροχες νίκες, αλλά «οι παραδόσεις και τα στατιστικά στοιχεία που μόλις αναφέρατε μπορεί να ανατραπούν», λέει χωρίς να κρύβει την ανησυχία του για μια δύσκολη συνάντηση. "Φυσικά ελπίζω ότι τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι και ότι θα είμαστε μια χαρά και πάλι . " 

Πως ένιωσες εκείνη την ημέρα το 2006, νικώντας την ομάδα του Κλίνσμαν; " Μια απίστευτη ικανοποίηση, καθώς νικήσαμε έναν αντίπαλο σε ένα εντυπωσιακό σπίτι, ήμασταν σε θέση να παίξουμε στον τελικό του Βερολίνο και να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου . " 

Θα προσπαθήσεις απόψε όταν θα σε παρακολουθεί από τις κερκίδες η σύζυγος του, Alena Seredova; "Γνωρίζοντας ότι η Alena θα είναι στην κερκίδα για μένα, μου δίνει μεγάλη χαρά. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: