JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Isla και Asamoah στο Τορίνο, Τετάρτη ή Πέμπτη για εξετάσεις, από τώρα μέχρι και την Τετάρτη θα κλείσουν τα θέματα των Verratti, Gabbiadini και (ίσως) του Peluso.


Εβδομάδα γεμάτη θα είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα για την Γιούβε. Ενώ το Euro είναι σε εξέλιξη, συνεχίζονται οι συναντήσεις στην Ιταλία - προσπαθώντας να κλείσουν συμφωνίες με παίκτες που ενδιαφέρουν έντονα την ομάδα. Για να παραδοθούν στον Αντόνιο Κόντε, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για ένα μέλλον ακόμα πιο λαμπερό για την ομάδα. Αυτό εξηγεί το λόγο για την τόσο μεγάλη κινητοποίηση του Marotta, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Από τώρα μέχρι και την Τετάρτη, με το τελευταίο παράρτημα υποστηρίζει τη συνέλευση του Συνδέσμου προγραμματιστεί την επόμενη Πέμπτη στο Μιλάνο, η Juventus είναι σίγουρη ότι μπορεί να κλείσει (θετικά) τις συνομιλίες με Πεσκάρα και Αταλάντα για τους Marco Verratti και Manolo Gabbiadini (φώτο πάνω) αντίστοιχα, καθώς ελπίζουμε και για την θετική έκβαση της υπόθεσης του Federico Peluso

Επίσης η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση της "La Gazzetta dello Sport", θα σηματοδοτήσει το πέρασμα των Isla και Asamoah από την Ουντινέζε στη Γιουβέντους. Μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης οι δύο μέσοι θα πρέπει να φτάσουν στο Τορίνο για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την Μεγάλη Κυρία.

Την Τετάρτη θα συναντηθούν για να θέσουν τέρμα σε αυτό που έως σήμερα δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως verratteide (Βερατιάδα). Στο πρόγραμμα, υπάρχει συνάντηση του  Marotta με τον πρόεδρο της Πεσκάρα, Daniel Sebastiani. Το ποσό που είναι διατεθειμένος να προσφέρει στην Πεσκάρα ο Μαρότα κυμαίνεται από 3,5 εκατ. ευρώ (για το 50% του παίκτη) μέχρι 5 εκ. ευρώ (για το 100%). Όσον αφορά τη διπλωματία, ο Μαρότα θα προσπαθήσει να κλείσει μια καλή συμφωνία που θα είναι προς όφελος της Γιούβε προσπαθώντας ταυτόχρονα να θερμάνει τις σχέσεις των δυο ομάδων που πρόσφατα ψυχράθηκαν: μεγάλο του όπλο ωστόσο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Πιεμόντε, είναι οπλισμένοι με μια συμφωνία που έχει ήδη βρεθεί με τον Verratti και το περιβάλλον του να έχει καταστήσει σαφές από νωρίς ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν την ευκαιρία ο Μάρκο να παίξει στην Γιούβε ... Το κλίμα έχει γίνει λίγο τεταμένο. Τα περιθώρια κατανόησης, ωστόσο, δεν λείπουν καθόλου. Στην πραγματικότητα ... Και η διαθεσιμότητα της Γιουβέντους να αφήσει τον Verratti άλλη μια χρονιά στην Πεσκάρα δεν μπορεί παρά να αυξήσει τις πιθανότητες να καταλήξουν σε συμφωνία η δυο ομάδες. 

Πριν από την συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο της Πεσκάρα, όμως, θα υπάρχει χώρος για μια σύνοδο κορυφής με την Αταλάντα . Η οποία μπορεί να οδηγήσει στο Τορίνο τους Peluso (28 ετών) και Gabbiadini (20 ετών): ο πρώτος θα είναι στη διάθεση του Conte ενώ ο δεύτερος θα δοθεί δανεικός για να πάρει εμπειρίες. Σε αντάλλαγμα, στην ομάδα από το Μπέργκαμο, θα πρέπει να δοθούν: οι Marco Motta και Michele Pazienza. Στη Γιουβέντους λοιπόν είναι έτοιμοι να πατήσουν τέρμα το γκάζι για να φέρουν στο Τορίνο τους παίκτες που επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε, ακόμη και αν δεν σταμάτησαν εντελώς την παρακολούθηση της κατάστασης του Destro, η κύρια εναλλακτική λύση αυτή την στιγμή για την Μεγάλη Κυρία είναι ο Gabbiadini που είναι πλέον στα σχέδια της εταιρείας στην Corso Galileo Ferraris.  



Καθορίζεται αυτή τη εβδομάδα επίσης, το μέλλον των Nicola Leali και Omar El Kaddouri . Ο  πρώτος, ήδη έχει γίνει παίκτης της Juventus: υπάρχουν μόνο τα τυπικά καθώς θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο δεύτερος, ο βελγο-μαροκινός μεσοεπιθετικός, δεν έχει ακόμα πάει στη Γιουβέντους, αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλή να έρθει στο Τορίνο, στην ημερήσια διάταξη των ανθρώπων της Γιούβε είναι μια συνάντηση με τους ηγέτες της Μπρέσια για να κλείσουν τη μεταγραφή πριν να υπάρξει κάποια ενοχλητική παρέμβαση . Και οι δύο παίκτες της Μπρέσια, σε κάθε περίπτωση, δεν θα μείνει κανείς τους στη Juve για τη νέα σεζόν καθώς θα δοθούν δανεικοί: και ο πλέι μέικερ και ο τερματοφύλακας, ίσως στις Πεσκάρα, Atalanta, Κιέβο και Novara (με μια προτίμηση για ομάδες που θα είναι στη Serie Α). 


8 σχόλια:

Xristos είπε...

RE PAIDIA SYGGNOMI THA PAROUME AFTOUS TOUS PAIKTES(DEN ANAFEROMAI SE ISLA KAI ASAMOA) GIA NA TOUS DINOUME DANEIKOUS APO EDO KAI APO EKEI? PLAKA KANOUME TORA? AMA EINAI ETSI NA MIN TOUS PAROUMA KATHOLOU APO TO NA DINOUME TSAMPA LEFTA

Un Gobbo ad Atene είπε...

Η απόκτηση κάποιων παιχτών με στόχο να δοθούν δανεικοί συνδέεται άμεσα με την απόκτηση άλλων. Ας πούμε, εδώ και μερικές μέρες γράφεται ότι ο Gabbiadini (όπως ίσως και ο El Kaddouri) θα δοθούν στην Pescara για να δώσει αμέσως τον Verratti. Έτσι, και στον παίχτη που θες μπορείς να φτάσεις και αν ο δανερικός αναδειχθεί τόσο που να σε πείσει (ή να αυξήσει την αξία του), έχεις τη δυνατότητα στο μέλλον να επαναφέρεις στο Τορίνο ή να εισπράξεις περισσότερα από όσα έδωσες.

Xristos είπε...

nai alla na sou po kati? as elpisoume na min kanoume alles malakies opos kaname me tous criscito, nocerino, giovinco kai immobile

Ανώνυμος είπε...

o Peluso poios einai; einai kalos; ti thesh paizei;

Xristos είπε...

O PELUSO EINAI PAIKTIS TIS ATALANTA, EINAI 28 ETON, YPSOS 1.86 KAI PAIZEI ARISTERO BACK. EINAI KALOS PAIKTIS

Ανώνυμος είπε...

se euxarhstw file xristo.omorfa an einai kalos meta to kentro ekleise kai h amuna kai pame gia thn epithesh (ena extrem kai ena senter for)

Ανώνυμος είπε...

to kalo einai oti kai fetos oi perissoteroi paixtes pou tha apoktithoun tha einai apo to italiko protathlhma kai den tha theloun katholou xrono prosarmoghs

Xristos είπε...

kai malista einai kai italoi. ton peluso pou sou leo an apoktithei ton theoro gia back up tou de ceglie