JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πίρλο: "Τα συναισθήματα είναι πολύ θετικά"


Ο Αντρέα Πίρλο πιστεύει ότι η Ιταλία θα πάει στη σύγκρουση με την Κροατία σήμερα έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα του που μετά την έναρξη του Euro 2012 καθώς θα παίξουν με ανεβασμένο ηθικό μετά την ισοπαλία εναντίον της πρωταθλήτριας Κόσμου και Ευρώπης Ισπανία.

Ο 33χρόνος ήταν ένας από τους έξι Μπιανκονέρι που αντιπροσωπεύσαν την Γιούβε με τα χρώματα των Azzurri την Κυριακή στο Gdansk - και ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για ένα θετικό απότέλεσμα με την καταπληκτική ασίστ που έδωσε στον Di Natale για να ανοίξει το σκορ.

"Τα συναισθήματα είναι πολύ θετικά, ιδίως μετά και την απόδοση μας στον πρώτο αγώνα κατά της Ισπανίας," δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πίρλο. "Υπάρχει πολλή αυτοπεποίθηση και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δικές τους δυνάμεις - αυτά τα στοιχεία θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ο Ντε Ρόσι είναι ένας από αυτούς, μπορεί να κάνει το παιχνίδι μας από πίσω. Είναι μια προστιθέμενη αξία για εμάς. "

Ερωτηθείς αν ήταν ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς, ο Πίρλο απάντησε: “Δεν ξέρω. Εγώ πάντα θέλω να παίξω τον δικό μου τρόπο. Μερικές φορές πηγαίνω καλά, άλλες λιγότερο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: