JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ιταλία - Ιρλανδία 2-0, περιμένοντας των αντίπαλο στους οκτώ.

Οι Κασάνο (35'), Μπαλοτέλι (90') έδωσαν το 2-0 επί της Ιρλανδίας και η Ιταλία, πέρασε τον όμιλο (ως 2η) μετά και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του γκρουπ. Ο Τσέζαρε Πραντέλι άλλαξε το σύστημα σε 4-3-1-2 αυτή τη φορά, έχοντας τον Μπουφόν στο τέρμα, Αμπάτε δεξί μπακ, Μπαλζαρέτι αριστερά και Κιελίνι-Μπαρτσάλι στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα στο κέντρο ήταν αυτή των Ντε Ρόσι-Πίρλο-Μαρκίζιο, με τον Τιάγκο Μότα σε ελεύθερο ρόλο και τους Κασάνο-Ντι Νατάλε επιθετικό δίδυμο.


Για την Ιταλία τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα καθώς για να προκριθεί ήθελε μόνο νίκη και απολύτως φυσιολογικά πήρε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα. Απολύτως φυσιολογικό ήταν και το γεγονός ότι η Ιρλανδία ήταν στην άμυνα και έψαχνε τις αντεπιθέσεις αλλά όσες φορές βρήκε χώρους, μίλησε η έλλειψη ταλέντου από την πλευρά των παικτών της...


Το πρώτο 25λεπτο πέρασε με την Σκουάντρα Ατζούρα να παίζει τους Ιρλανδούς στο μισό γήπεδο αλλά να μην μπορεί να ανοίξει την πολυπρόσωπη άμυνα. Στο μισό γήπεδο παιζόταν ο αγώνας και μετά το ημίωρο αλλά η Ιταλία κατάφερε να απειλήσει με τους Ντι Νατάλε (33') και Κασάνο (34'), για να έρθει το γκολ από τον δεύτερο στο 35' με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Πίρλο. Το 1-0, σε συνδυασμό με το 0-0 την ίδια ώρα στο Ισπανία-Κροατία, έδινε στην Ιταλία την 1η θέση στον όμιλο και ως το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Πραντέλι ήλεγξαν την κατάσταση καθώς το τελευταίο που ήθελαν ήταν να πάθουν καμιά... πλάκα από το πουθενά.


Στο δεύτερο ημίχρονο το ενδιαφέρον, ουσιαστικά, είχε στραφεί στον αγώνα της Ισπανίας με την Κροατία καθώς η Ιταλία ήλεγχε την κατάσταση. Αυτό μέχρι το 65' γιατί από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι Ατζούρι περιορίστηκαν σε... παθητικό ρόλο. Ο Πραντέλι τράβηξε την ομάδα προς τα πίσω, η Ιρλανδία του Τζιοβάνι Τραπατόνι ανέβηκε στο γήπεδο κερδίζοντας φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή και το άγχος έκανε την εμφάνιση του στους Ιταλούς. Το πανέμορφο γκολ του Μπαλοτέλι στο 90' πάντως έκρινε οριστικά το ματς και λίγα λεπτά η Σκουάντρα Ατζούρα πανηγύριζε την πρόκριση της στους «8», περνώντας για ακόμη μία φορά από όμιλο την τελευταία αγωνιστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: