JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Moggi: "Στη Γιούβε έχουν μάθει να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, αλλά το 2006 ..."


"Σίγουρα είναι μια πρόκληση όταν ο πρωθυπουργός κ. Monti, κάνει πρόσκληση για το ποδόσφαιρο να σταματήσει και να σκεφτεί: ίσως εννοούσε ότι είναι καιρός οι ηγέτες του ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος. Κάποιος ανέφερε ότι ίσως ο ΑΒΕΤΕ, ο πρόεδρος της FIGC, πρέπει να σκεφτεί τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια και που έχει πάει το άθλημα. Πράγματι, όταν ένας ομοσπονδιακός πρόεδρος (με ετήσιες απολαβές 250.000 ευρώ) κρύβετε πίσω από το δάχτυλο του , χωρίς να μπορεί να διαχειρίζεται θέμετα του ποδοσφαιρού με το καλύτερο τρόπο ίσως θα πρέπει να σκεφτεί να κάνει κάτι. Επί θητείας του το άθλημα έχει «κακές αναμνήσεις», όπως η αποτυχία στο Euro 2008, στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010, αποτυχία να προκριθεί η εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτυχία να διαχειριστή την κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που είναι έτοιμο να ξεκινήσει, και τέλος, το στήσιμο αγώνων. Τι άλλο θέλεις για να παραιτηθεί; ".

Έτσι ο Luciano Moggi που έχει να πει κάτι για όλους και με το συνηθισμένο τρόπο του μίλησε στην εφημερίδα «'Libero' », ο πρώην διευθυντής της Γιουβέντους, επιτέθηκε στους αθλητικούς φορείς, οι οποίοι επέτρεψαν να φτάσει η κατάσταση σε συνολική αναρχία. Αναρχία, η οποία θα εξακολουθεί να επιτρέπει σε ανθρώπους σαν τον Μοράτι να μιλάει ακόμα για το Farsopoli:

“Μπορούμε μόνο να πούμε ότι είμαστε σε πλήρη αναρχία, ο καθένας λέει ότι νομίζει και ότι θέλει, χωρίς να σκεφτόμαστε το τι λέει. Πάρτε για παράδειγμα τον Μοράτι. Έχει ήδη γίνει αναφορά 52 σελίδων από τον εισαγγελέα Παλάτσι, όπου ηΊντερ κατηγορήθηκε για "παρανομίες στο άθλημα," σώθηκε από τη συνηθισμένη συνταγή του Αμπέτε, λόγο παραγραφείς από τη Αθλητική Δικαιοσύνη, επίσης, την περίοδο 2004-05 ήταν, δεν έχει διαβάσει αρκετά στην έκθεση του Παλάτσι όπου χρεώθηκε με παράνομες συνομιλίες και πράξεις ο τότε πρόεδρος της Ίντερ Giacinto Facchetti, παρ 'όλες τις προσπάθειες να συγχέουμε την ιστορία του 2006 (όλα ανοησίες) με τη σημερινή δεν είναι το ίδιο όμως, ο Μοράτι είπε ότι το 2006 ήταν "χειρότερα επειδή συμμετείχαν ανώτερα διευθυντικά στελέχη όμαδων" (στην πραγματικότητα ο Facchetti συμμετείχε που ήταν Πρόεδρος της Inter): εγώ θεωρώ ότι είναι πιο σοβαρά τα πράγματα επειδή τώρα υπάρχουν στημένα παιχνίδια και γύρω τους παίζονται πολλά χρήματα. Αν και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά: τώρα μπορείς να συνεχίσεις να κλέβεις, και αν ομολογήσεις θα σου δώθει μια μέγιστη ποινή για περίοδο δύο ετών, αλλά το 2006 εμένα μου δόθηκε μια ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς να έχω διαπράξει έγκλημα.Αυτό και μόνο φτάνει για να κατανοήσουμε την υποβάθμιση του ποδοσφαίρου”.

“Πόσες φορές έχει ονειρευτεί μια άλλη Calciopoli ο Moratti, ειδικά τώρα που είναι και πάλι πίσω (στο μηδέν): από το τσουνάμι που ξέσπασε σήμερα δεν μπορεί να πάρει τίποτα, γι 'αυτό το 2006 ήταν καλύτερα γι' αυτόν. Αυτή είναι η διαφορά. Όλα αυτά φτάνουν για να κατανοήσουν κάποιοι την οργή, του Μπουφόν, αναρωτιέμαι πως δεν έχετε ήδη παρατηρήσει πριν από έξι χρόνια για το πώς λειτουργεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου. "Θα μιλήσω συμβολικά γίνετε κάτι και σε λίγα λεπτά μετά ο καθένας ξέρει τα πάντα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν φτάσουν οι αρχές ενημερώνουν τα ενδιαφερόμενα μέρη, κάμερες συναγερμός τα ξημερώματα στο Coverciano. Ποιος ενημέρωσε ποιον και γιατί; Η Δικαιοσύνη δεν θα χρειαστεί μια θεατρική παράσταση. Είναι καθυστεριμένες αντανακλάσεις του Gigi, και το τονίζω αυτό γιατί πληρώσαμε πολύ ακριβά το 2006, όμως, τότε όμως δεν άκουσα φράσεις όπως, «αυτό που έχει σημασία είναι να βάλει ανθρώπους στη φυλακή. Προς υπεράσπισή του, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας πολύ σοβαρός αθλητής, που πάντα παίζει για να κερδίσει και το παρελθόν του το αποδεικνύει.”

Στη συνέχεια, ο Moggi, τονίζει τις σωστές κινήσεις για την υπεράσπιση της Γιουβέντους που κάνει ο Αντρέα Ανιέλι και τα μέλη της ομάδας.

“Ο Αντρέα Ανιέλι υπερασπίστηκε σθεναρά τους Αντόνιο Κόντε και Λεονάρντο Μπονούτσι. Πολύ διαφορετικά από ότι συνέβη πριν από έξι χρόνια, όταν ο John Elkann μίλησε με την αυτοάμυνα του ("Είμαστε κοντά στην ομάδα και τον προπονητή"), "δίνοντας το πράσινο φως για τη σφαγή της ηγεσίας της Γιουβέντους.Η ιστοσελίδα "Ju29ro" λέει. «Ο Andrea Agnelli ήθελε να κάνει όλους να καταλάβουν ότι με τις ίδιες μεθόδους του 2006 προσπαθούν να φέρουν το τέλος του Κόντε όπως έκαναν τότε με τους Moggi,Giraudo, αλλά αυτή τη φορά η Γιουβέντους υπερασπίζεται τον εαυτό της και τους ανθρώπους της. Τα αποτελέσματα (όχι οριστικά, φυσικά) στο νομικό χάος στην Ιταλία έχουν δείξει ότι η ασφάλεια δικαίου είναι δυστυχώς μια ουτοπία, και ότι, με την υποστήριξη των ΜΜΕ και της πολιτικής, μπορείς να αποβάλεις έναν ανταγωνιστή σου μέσω των δικαστηρίων. Ειδικά αν δεν υπερασπιστεί τον εαυτό του. "Ακριβώς όπως το 2006”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: