JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η primavera έχασε από τη Μίλαν με 2-0.

Μετά τη νίκη στο Βιαρέτζιο καπ της Ιταλίας και τον τελικό του Κυπέλλου, η primavera αποτυγχάνει να φτάσει στον ημιτελικό στο πρωτάθλημα. Στα προημιτελικά χθες βράδυ, η ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Μίλαν.


Ο Baroni ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1: Καπτω από τα δοκάρια ο Branescu, στην άμυνα οι Untersee, Gouano, Rubin και Belfasti, κεντρικά χαφ οι Gabriel και Chibsah, την επιθετικοί τριάδα αποτελούσαν οι Ruggiero, Beltrame και Spinazzola και πίσω από τους επιθετικούς ο αρχηγός της ομάδας Libertazzi. 


Η Γιουβέντους έχει τον έλεγχο της μπάλας και χάνει μερικές ευκαιρίες με τον Libertazzi, και αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα η Γιούβε. Το προβάδισμα έρχεται, αντί για την Γιούβε για τους Rossoneri, με τον Ganz να εκμεταλλεύεται μια αμυντική γκάφα του Branescu σε μια λάθος έξοδο στο 23 '. Η αντίδραση της Γιούβε είναι άμεση με δύο καλά σουτ από τουσ Gambriel και Chibsah αλλά ο Piscitelli λέει όχι και στους δυο. Άλλο ένα επικίνδυνο σουτ, αλλά καταλήγει έξω, από τον Μπελτράμε. Το σκηνικό δεν αλλάζει. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και η ομάδα του Baroni προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να βρει στόχο.


Στο ημίχρονο πάμε με το 1-0 υπέρ της Μίλαν που ωστόσο δεν αντικατοπτρίζει ολόκληρη την πραγματικότητα.  Δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζει χωρίς αλλαγή, και διάταξη των παικτών. Η πρώτη φάση είναι της Γιούβε με τον Μπελτράμε να μαρκάρετε και να πέφτει στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι: δυο αλλαγές για την Γιούβε μπαίνουν οι De Silvestro και Padovan αντί των Libertazzi και Ruggiero. Και ενώ η Γιούβε πίεζε για την ισοφάρισει ήρθε ένα άλλο κρύο ντους: ο Gouano Comi βρίσκεται στην περιοχή και κερδίζει πέναλτι. Ο Branescu αποκρούει το πέναλτι του Comi, αλλά ο Valoti παίρνει το ριμπάουντ και κάνει το 2-0. Η Γιουβέντους από εκεί και μετά παίζει εμπρός και ο Padovan πετυχένει γκολ, όμως, ακυρώνεται για οφσάιντ. Το 2-0 δεν αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: