JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Θέλετε Hummels ; Δώστε μας Μάτρι".


"Θέλετε Hummels ; Δώστε μας Μάτρι". Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής "Tuttosport», είναι η απάντηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο αίτημα της Γιουβέντους για να πάρει τον αμυντικό της γερμανικής εθνικής ομάδας. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, στην πραγματικότητα, ψάχνει για έναν επιθετικό για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο Robert Lewandowski (ήθελε επίσης η Juve, αλλά μάλλον θα πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο Beppe Marotta σύμφωνα με όσα του έχει πει ο Conte θεωρεί όλους τους επιθετικούς πλην του Βούτσινιτς μεταβιβάσιμους, αλλά θα πρέπει αν υπάρχει διαθεσιμότητα του Μάτρι να μεταφερθεί στη Γερμανία. Ο ΓΔ της  Γιουβέντους θα μπορούσε να προτείνει εναλλακτικά τον Krasic.

Ο Αντόνιο Κόντε παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του Ματς Χούμελς από την αρχή της χρονιάς και είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την αξία του 23χρονου παίκτη πολύ πριν την έναρξη του Euro. Οι εμφανίσεις του Χούμελς στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας δικαιώνουν τον προπονητή της Γιουβέντους,  αφού ο νεαρός αμυντικός είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Σημερινό δημοσίευμα της “Tuttosport” κάνει λόγο για επικείμενη επαφή των δύο ομάδων, με μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν σε συμφωνία. Η Γιουβέντους προτίθεται να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα τον Αλεσάντρο Μάτρι, θέλοντας να μειώσει το ποσό που θα απαιτήσει η Ντόρτμουντ. Από την πλευρά τους οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για τον Ιταλό επιθετικό. Αν ο ίδιος ο Μάτρι δεν προβάλει αντιρρήσεις να μετακομίσει στη Γερμανία, οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ευδοκιμήσουν.

Όπως και να έχει, πάντως, οι άνθρωποι της «Γιούβε» θα κληθούν να ξοδέψουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, αφού τόσο κοστολογεί τον Χούμελς η Ντόρτμουντ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu kalos o xummels alla na dwsoun lefta gia mia thesh pou den exoume kamia anagkh xwris na exoume parei for den mporw na to katalabw

Unknown είπε...

Ανώνυμους είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση από μεριάς juve.
Πρώτον ένα πολύ καλώ deal να δώσεις matri+5 για hummels
Δεύτερων μπορείς άνετα να τον δόσεις για ανταλλαγή+euro για να πάρεις ένα μεγάλο κανόνι μπροστά γιατί πολλές μεγάλες ομάδες θέλουνε τον hummels.
Τρίτον είναι μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον πριν στον πάρει μια μεγάλη ομάδα και δεν τον βλέπεις ύστερα ούτε με κιάλια μιας και ο Barzagli είναι 31 και έχει τουλάχιστον άλλα 3 χρόνια καλής μπάλας.
Το μέλλον κιελίνι +χούμελς κέντρο άμυνας εμένα δεν με χαλάει καθόλου πιστεύω από τις καλύτερες του κόσμου ή αν υπερβάλω η καλύτερη.