JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αρνητικά απάντησε ο Ντελ Πιέρο στις προτάσεις των Μόντρεαλ Ιμπακτ και Μάλαγά.

Αρνητικά απάντησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στις προτάσεις που του κατέθεσαν οι Μόντρεαλ Ίμπακτ και Μάλαγα. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερικάνικη ήπειρο και στο πρωτάθλημα των Η.Π.Α. καθώς οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και οι Νιου Γιορκ Red Bull ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του.


Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μια εξ αυτών που του κατέθεσαν επίσημη πρόταση είναι η Καναδέζικη  Μόντρελ Ίμπακτ, τις οποίας την πρόταση όμως δεν απεδέχθη ο πρώην άσος της Γιουβέντους.   Δεν έχει όμως αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ιταλός άσος να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στη Major League Soccer. Kαι αυτό διότι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και οι Νιου Γιορκ Red Bull επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και αναμένεται σύντομα να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.


Ο Ντελ Πιέρο επίσης είπε όχι στην προσφορά της Μάλαγά, μετά την απόρριψη της πρότασης της Μόντρεαλ Ίμπακτ. Όπως αναφέρθηκε από την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ο πρώην πλέον αρχηγός της Juventus Alessandro Del Piero θα απορρίψει την προσφορά της Μάλαγα, ομάδα που θα του επέτρεπε να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Ο Ντελ Πιέρο, απάντησε με ένα ευγενικό όχι και στην δεύτερη προσφορά που έφτασε σ 'αυτόν μετά την πρώτη επίσημη πρόταση των Καναδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: