JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Βεράτι μένει Πεσκάρα τελικά.

Η Νάπολι ήθελε να δώσει περισσότερα λεφτά στην Πεσκάρα, ο Μάρκο Βεράτι ήθελε μόνο Γιουβέντους και τελικά θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στη νεοφώτιστη για να τη βοηθήσει στη Serie A. Τους τελευταίους μήνες ο 20χρονος μέσος, τον οποίο στην Ιταλία θεωρούν διάδοχο του Αντρέα Πίρλο καθώς έκανε απίστευτα πράγματα οδηγώντας την Πεσκάρα στην άνοδο στη Serie A, ήταν κεντρικό πρόσωπο σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.


Φαβορί για την απόκτηση του ήταν η Γιουβέντους, της οποίας δήλωσε οπαδός, αλλά τις τελευταίες μέρες μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του και η Νάπολι. Οι Παρτενοπέι, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ήταν διατεθειμένοι να δώσουν στην Πεσκάρα περισσότερα χρήματα από όσα έδινε η Γιούβε αλλά ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε ξανά με τον Μπέπε Μαρότα και του ξεκαθάρισε ότι ο πιτσιρικάς θέλει τους Μπιανκονέρι και μόνο.


Ετσι, αφού δεν μπορούσε να βρεθεί άκρη για να είναι όλοι ικανοποιημένοι, η Πεσκάρα και ο Βεράτι ανακοίνωσαν από κοινού το Σάββατο ότι θα παραμείνει οριστικά για ακόμη ένα χρόνο για να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της για παραμονή στη Serie A.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πάλι καλά!!

mike_bianconero είπε...

Βρε να τον κρατήσετε να κάνει χάλια χρονιά και να τον πουλησετε 2 μυρια του χρόνου στη Τσεζενα με ανταλλαγή τον Bogdani!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο mike,μάλλον θα πέσει η αξία του,γιατι τώρα ειναι σεριε-α και οχι σεριε-β,εμας καλό θα μας κάνει αν τελικά τον πάρουμε,α και εγώ προτιμώ σουαρεζ με 25 μυρρια το πολυ.Billaras