JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μπουφόν: "Η Ιταλία, ας μας βοηθήσει να κερδίσουμε" 

Από το Γκντανσκ όπου σήμερα η εθνική Ιταλίας θα παίξει εναντίον την Ισπανίας, ο Τσέζαρε Πραντέλι και Τζίτζι Μπουφόν μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας  λέει: «Ενάντια στην Ισπανία Θέλω μια γενναιόδωρη Εθνική." Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της εθνικής είπε: "Δεν φοβάμαι να μας αφήσουν μόνους μας"

Ώρες πριν τον αγώνα, Ιταλία-Ισπανία, στο σκληρότερο παίχνιδι από τα τρία που έχει να δώσει σε αυτό το Euro η ομάδα προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τα κομμάτια της διανοητικά, τακτικά και τεχνικά ... Σε αυτό το στάδιο η Ιταλία του Πραντέλι επιδιώκει να έχει Αλληλεγγύη. Ο προπονητής Πραντέλι είπε στην συνέντευξη τύπου: "Θέλω μια γενναιόδωρη Εθνική, όπου κανείς δεν θα γλιτώσει. Ακόμη και ο Μπαλοτέλι. Κάθε πεδίο του γηπέδου πρέπει να καλυφθεί, θα κάνω και τις τρεις αλλαγές, διότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι τα έδωσα όλα για τον ίδιο και για τους άλλους. Η διαφορά με την Ισπανία είναι η πολιτιστική: πρέπει να είμαστε πιο χαρούμενοι, πιο πρόθυμοι να διασκεδάσουμε και να το δείξουμε στο γήπεδο".

Ο Μπουφόν, και οι παίκτες βρίσκονται σε κρίση, προσπαθεί να είναι συγκεντωμένος και είναι σίγουρος για την αλληλεγγύη των οπαδών της ομάδας: "Η έκκλησή μου προς τους οπαδούς; Δεν φοβάμαι ακόμα κι αν μας αφήσουν μόνους μας, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι πάντες με το σκάνδαλο που ξέσπασε μας χτυπάνε, αλλά έχουμε τη δύναμη να το χρησιμοποιήσουμε ως μοχλό πίεσης. Η Ισπανία είναι η ισχυρότερη ομάδα, αλλά μερικές φορές δεν κερδίσουν οι καλύτεροι. Σε άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει κερδίσει η ομάδα που πάλεψε και ήξερε πως θα πάρει το καλύτερο. Θυμηθείτε την Ελλάδα και τη Δανία; ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: