JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ιταλία-Αγγλιά 4-2 στα πέναλτι. Μέγας Πίρλο και Μέγας Μπουφόν έστειλαν την Ιταλία στους "4" του Euro..

Επί 120 λεπτά κυριαρχούσε, είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες αλλά έστω και στα πέναλτι η Ιταλία πήρε το εισιτήριο για τους «4»! Πολύ κατώτερη η Αγγλία.


 Από τα καλύτερα παιχνίδια της φάσης των προημιτελικών διεξήχθη στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου», όπου Ιταλία και Αγγλία έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί η «σκουάντρα ατζούρα» ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε μία πανάξια πρόκριση με 4-2.


Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, υπήρξε ένας μονόλογος από την πλευρά της Ιταλίας, η οποία άξιζε να πάρει τη πρόκριση από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση της «σκουάντρα ατζούρα» ξεκίνησε από νωρίς και μόλις στο 4’ ο Ντε Ρόσι έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Χαρτ. Η απάντηση των «λιονταριών» ήταν άμεση και στο 6’ ο Τζόνσον βρέθηκε στη μικρή περιοχή με το σουτ του, να μπλοκάρεται από τον Μπουφόν. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τους Ιταλούς ήρθε στο 42’ όταν ο Κασάνο έκανε το γύρισμα με τον Μπαλοτέλι από τα δύο μέτρα να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.


Η ομάδα του Τσεζάρε Πραντέλι μπήκε πολύ δυνατά και στην επανάληψη με τον Ντε Ρόσι από τα δύο μέτρα στο 49’ να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 53’ ο Κασάνο έκανε το σουτ με τον Χαρτ να αποκρούει και τον Μπαλοτέλι από κοντά να αστοχεί. Στη συνέχεια της φάσης ο Μοντολίβο από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.


Αποτέλεσμα αυτού, ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση. Εκεί η Αγγλία ήταν πιο κινητική, ωστόσο και πάλι η Ιταλία έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ντιαμάντι έκανε τη σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Χαρτ. Στη συνέχεια της παράτασης δεν υπήρξε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.


Στη διαδικασία των πέναλτι η Ιταλία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2! Οι Μπαλοτέλι και Τζέραρντ ευστόχησαν για το 1-1, με τον Μοντολίβο να στέλνει την μπάλα άουτ και τον Ρούνεϊ να δίνει προβάδισμα 2-1 στην Αγγλία. Κάπου εκεί όμως, όλα άλλαξαν. Ο Μέγας Πίρλο με ένα καταπληκτικό χτύπημα πέναλτι με στυλ Πανένκα ισοφάρισε και ανέβασε το ηθικό των Ατζούρι στα ύψη, για να έρθει ο Γιάνγκ να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και τους Ιταλούς κοντά στο στόχο τους. Ο Νοτσερίνο ευστόχησε για το 3-2, με τον Κόουλ να βλέπει τον Μέγα Μπουφόν να αποκρούει και να δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να περασεί. Έτσι ο Ντιαμάντι εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το 4-2 έστειλε την ομάδα του στα ημτελικά.


Η διαδικασία των πέναλτι
Μπαλοτέλι    1-0
Τζέραρντ    1-1
Μοντολίβο    άουτ
Ρούνεϊ        1-2
Πίρλο    2-2
Γιάνγκ    δοκάρι
Νοτσερίνο    3-2
Κόουλ   μπλοκάρει ο Μπουφόν
Ντιαμάντι    4-2 και η Ιταλία είναι στους 4.


Σειρά τώρα έχει η Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: