JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στη Γιουβέντους, τώρα ανοίγουν εκ νέου την πόρτα για τον Σουάρες.


Η Γιουβέντους προετοιμάσει το λαό της για μια μακρά και συναρπαστική μεταγραφική περίοδο. Η αγορά για την ομάδα άρχισε νωρίς, πριν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδο, με σημαντικές μεταγραφές να έχουν αφήσει ήδη το σημάδι τους (Isla, Asamoah και Giovinco είναι τρία πολύτιμα κομμάτια στο παζλ της νέας Γιούβε), αλλά το πιο σημαντικό βήμα είναι αυτό που θα έρθει στην ομάδα ένας μεγάλος παίκτης. Για τους κορυφαίους παίκτες, ή όπως αλλιώς θέλετε να τους βαφτίσετε, πρέπει όλοι μας να έχουμε υπομονή. Γιατί η Γιουβέντους είναι σε μια περίπλοκη ιστορία, παίζει σε πολλαπλά τραπέζια, με τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις και πρέπει να περιμένετε. 

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν αρκετά ονόματα υπόψη τους και θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να τους πείσουν να φορέσουν τα ασπρόμαυρα. Εκτός από τον Καβάνι που είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε η Γιούβε να τον φέρει στο Τορίνο, υπάρχει και ο άλλος Ουρουγουανός παίκτης της Λίβερπουλ ο Luis Suarez και ίσως η ανάγκη της Αγγλικής ομάδας - οικονομική ή τεχνική - να την κάνει να πουλήσει ένα από τα πολύτιμα κομμάτια της. 

Αυτό δημιουργεί μια ρευστή κατάσταση και τα dealing rooms ζωντανεύουν, μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ο αθλητικός διευθυντής Beppe Marotta και ο συνεργάτης του Fabio Paratici δεν θα κλείσουν την πόρτα σε καμία περίπτωση… Τις τελευταίες ώρες η κουβέντα οδηγεί στην περίπτωση του Luis Suarez, της Λίβερπουλ. 

Από την Αγγλία έχουμε ακούσει την είδηση ​​ότι οι κόκκινοι βρίσκονται κοντά στο μονοπάτι που θα οδηγήσει τον Ολλανδό Jan Klaas Huntelaar, ο πρώην επιθετικός της Μίλαν και τώρα σε Schalke 04, σε μια προσπάθεια να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, το BBC έχει κάνει λόγω για μια προσφορά 20 με 22 εκατ. ευρώ της Λίβερπουλ προς την Σάλκε, η οποία προφανώς θέλει να οδηγήσει τον Ολλανδό στο Άνφιλντ. Εν ολίγοις, αυτή είναι η εικόνα ενός συλλόγου που προσπαθεί να ενισχύσει την επίθεση του. Όμως μπορεί να εκληφθεί και ως ένα μήνυμα, ειδικά όταν άρχισε να ψάχνετε για κάποιον σαν τον Χούντελαρ, σε μια οικονομική κατάσταση που δεν είναι ειδυλλιακή, προσφέρουν πάνω από είκοσι εκατομμύρια ευρώ.  

Η υποψία που υπάρχει λοιπόν είναι ότι η Λίβερπουλ θα αναγκαστεί να πουλήσει τον Luis Suarez, και φαντάζει να είναι πολύ ισχυρή. Και η Γιουβέντους σε αυτή την φάση είναι σε επιφυλακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: