JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τελείωσαν και οι υποθέσεις Τζιοβίνκο και Βεράτι, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο.

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο είναι ξανά εξ ολοκλήρου ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, καθώς αυτή απέκτησε το άλλο 50% των δικαιωμάτων του από την Πάρμα. Οι "παρμέντσι" ανακοίνωσαν την πώληση του 25άχρονου διεθνή Ιταλού, το οποίο είχαν στο ρόστερ τους με συνιδιοκτησία με την "Γιούβε".


 Για το 50% των δικαιωμάτων του λοιπόν η "μεγάλη κυρία" έδωσε 11.000.000 ευρώ, ενώ θυμίζουμε πως προέρχεται από τις ακαδημίες της Γιουβέντους. Ο Τζοβίνκο τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Πάρμα και... ανέβασε τις μετοχές του.


 Συμφωνία και για την απόκτησή του Μάρκο Βεράτι. Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Πεσκάρα για την απόκτηση του 50% του Μάρκο Βεράτι (με συνιδιοκτησία) με τον 19άχρονο ταλαντούχο μέσο να μένει όμως στην Πεσκάρα τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.


 Ο πρόεδρος Sebastiani είπε για την συνάντηση των δυο πλευρών: "Υπάρχει μόνο ένα θέμα για μας να παραμένει μαζί μας για ένα ακόμη χρόνο". Σε ερώτηση αν θα πάει στη Νάπολι είπε: Όχι, δεν πηγαίνει στη Νάπολη »


 Στη Συνάντηση που έγινε σήμερα στο Μιλάνο συμφωνήθηκαν όλα: μόνο οι υπογραφές των τριών παικτών που εμπλέκονται στην υπόθεση λύπουν, αλλά η στενή σχέση μεταξύ των συλλόγων είναι δεδομένη. Ο Verratti ουσιαστικά από σήμερα είναι παίκτης της Γιουβέντους, και θα φορέσει τη φανέλα της, αυτή που πάντα αγαπούσε, από το 2013: η Γιουβέντους θα πληρώσει € 7.000.000 σε μετρητά, για το 50% του παίκτη της Πεσκάρα και θα δώσει τους Bouy (που με ελεύθερη μεταγραφή η Αξιολόγηση του οποίου είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ) και τον Troisi, ένας Αυστραλός μέσος που παίζει στην Τουρκία και την Kaisersport (εκτίμηση 1,5 εκατ. για το 50%). 


Έτσι η Γιουβέντους κάνει μια επένδυση 11 εκατομμυρίων για τον Verratti, αλλά η συμφωνία προβλέπει ότι θα τον αφήσει να παίξει το πρώτο του πρωταθλήματος στην Πεσκάρα, για να τον πάρει πίσω στο ρόλο του κληρονόμου του Pirlo από το 2013. Ο πρόεδρος Sebastiani στο Sky είπε πριν από λίγο:


"Η πρωταρχική προϋπόθεση ήταν ότι ο Verratti θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα. Η στιγμή δεν είναι η πιο όμορφη: θα δούμε, αν η εκτίμηση αυτή είναι ορθή. Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη και δεν έχει τελειώσει, μιλήσαμε με τους Marotta και Guild. Αύριο και μεθαύριο θα συναντηθούμε ξανά με τους Marotta και Guild για περισσότερες λεπτομέρειες".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο Τζοβινκο θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10!!!


Έριντ

Juve-ntinos.!!! είπε...

Νομίζω όμως ότι αν προσπαθήσουμε να τον συγκρίνουμε με τον Άλεξ θα του κάνουμε μεγάλο κακό, ελπίζω και εύχομαι να καταφέρει στην δεύτερη θητεία του στη Γιούβε να δείξει το τεράστιο ταλέντο του.