JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πίρλο: “Χρυσή μπάλα; Υπάρχουν οι Μέσι και Ρονάλντο”



Ο Τσέζαρε Πραντέλι είπε πως ο Ανδρέα θα μπορούσε να πάρει την χρυσή μπάλα όντας ο καλύτερος όλων όπως ανέφερε ο κόουτς της Ιταλίας, κάτι που τον Πίρλο δεν τον ενδιαφέρει καθώς έχει επίγνωση των πραγμάτων και μιλάει στην συνέντευξη του για αυτό το θέμα με τη χρυσή μπάλα για ην εκτέλεση του πέναλτι στον προημιτελικό με την Αγγλία και για τον ημιτελικό με την Γερμανία που ακολουθεί την Πέμπτη: 

Ξεκίνησε μιλώντας για την εκτέλεση που επέλεξε στο πέναλτι που ανέλαβε: «Είδα τον Χαρτ που ουσιαστικά είχε πέσει ήδη στο έδαφος, οπότε το προσπάθησα. Δεν σκέφτηκα τι μπορεί να συμβεί αν αστοχούσα, ήταν κάτι αυθόρμητο» είπε ο Πίρλο στην συνέντευξη Τύπου. «Ο Χαρτ έδειχνε να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σκέφτηκα ότι πρώτα πρέπει να τον ρίξω κάτω. Το πιο ωραίο πράγμα ήταν όταν οι συμπαίκτες μου, μου είπαν καλά λόγια για το πέναλτι. Ήταν κάτι το εξαιρετικό».

Ο Πίρλο αποκάλυψε επίσης ότι πριν την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι, ο Μπουφόν ηρέμησε όλους τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας. «Ο Τζίτζι διαβεβαίωσε όλους ότι όλα θα πάνε καλά πριν τα πέναλτι και μας ηρέμησε. Αποδείχθηκε πολύ σωστός. Δεν θέλω να το αφιερώσω ούτε στον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα  Ανιέλι, ούτε στον Αντριάνο Γκαλιάνι της Μίλαν αλλά σε όλους τους Ιταλούς. Δεν ήθελα να πάρω εκδίκηση για κανέναν».

Η εμφάνισή στον αγώνα με την Αγγλία του χάρισε τον τίτλο του MVP και σε συνδυασμό με την παρουσία του στην Γιουβέντους και το πρωτάθλημα που κατέκτησε μαζί της, πολλοί πλέον λένε ότι θα είναι υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα. Ωστόσο ο ίδιος έχει επίγνωση των πραγμάτων: «Όσο υπάρχουν οι Λέο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι αδύνατο να την κατακτήσεις. Είναι ένα βήμα πάνω απ' όλους και βάζουν 60 γκολ τη σεζόν, οπότε δεν θα απογοητευθώ αν δεν την κερδίσω».

Οι Ατζούρι παίζουν στα ημιτελικά με την Γερμανία την Πέμπτη (28/06) με τα Πάντσερ να έχουν 2 μέρες περισσότερες για ξεκούραση. «Η Γερμανία είναι όλο και καλύτερη και το έδειξε αυτό με τα αποτελέσματά της σε προκριματικά αλλά και στη διοργάνωση. Περιμένω ένα εξαιρετικό αγώνα. Είναι δυνατοί αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Τους μελετήσαμε σήμερα και θα το κάνουμε και τις επόμενες μέρες».

«Τι μπορούμε να κάνουμε περισσότερο; Να βάλουμε ένα γκολ» είπε ο Πίρλο, ο οποίος ήταν μέλος της Ιταλίας που απέκλεισε την Γερμανία στο Mundial του 2006. «Σε σχέση με την Αγγλία, η Γερμανία είναι μία ομάδα που θα βγει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Μεσούτ Οζίλ είναι ο οργανωτής τους στο κέντρο οπότε θα είναι κοντά σε εμένα στο γήπεδο».

Θέλησε να στείλει μήνυμα στους αντιπάλους της Σκουάντρα Ατζούρα: «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και η Γερμανία μας φοβάται, αφού μπορούμε να της δημιουργήσουμε προβλήματα. Υπάρχει η ίδια θέληση όπως το 2006 και η Γερμανία παίζει με τον ίδιο τρόπο, έχει περισσότερους οπαδούς αλλά εμείς στο κέντρο είμαστε όπως η Ισπανία» πρόσθεσε. 

Για να καταλήξει: «Είμαι σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου, οπότε είναι πολύ ικανοποιητικό το να ζω τα συναισθήματα αυτών των αγώνων».

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Eμ Αντρικο ποιος σε φταει?
Διαφημιση για σαμπουαν και πατατακια δεν εκανες τοσα χρονια πως θα παρεις τη χρυση μπαλα?
Καραμπινατο σκανδαλο αν δεν ειναι ο Πιρλο μεστους τρεις υποψηφιους!!