JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Ο πατέρας του Higuain συναντήθηκε με την Γιουβέντους.

Από την Ισπανία έρχονται οι φήμες και μιλούν για μια συνάντηση μεταξύ των ηγετών της Γιουβέντους και του πατέρα και του μάνατζερ του Αργεντίνου επιθετικού στο Τορίνο, καθώς όπως λένε οι φήμες τώρα είναι αποφασισμένος να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Higuain είναι και πάλι σε διαμάχη. Από την Ισπανία έρχονται οι φήμες για ένα χάσμα αγεφύρωτο μεταξύ του επιτιθετικού και του συλλόγου, παρά την επιθυμία του Μουρίνιο και του Perez να τον κρατήσουν στην ομάδα. Σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Sport», ο επιθετικός είναι διατεθειμένος να αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τους ισχυρισμούς της ομάδας του. Όπως λένε θα του προτείνουν την αύξηση των αμοιβών του οι merengue κατά 1,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν (από τα 3,5 θα φτάσει στα 5) όμως ο Higuain έχει την επιθυμία να φύγει και να δοκιμάσει σε μια άλλη ομάδα, ίσως στην Ιταλία και τη Γιουβέντους. Η ίδια ισπανική εφημερίδα έγραψε για μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του πατέρα και αντιπροσώπου του παίκτη με τους ηγέτες της Γιουβέντους στο Τορίνο. 

Ο Higuain, παραμένει το μεγάλο όνομα στη λίστα του Κόντε, ακόμη και αν η συμφωνία αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη. Η Ρεάλ Μαδρίτης, στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να έχει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με τη διάθεση του επιθετικού να παίξει σε άλλη ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει να μείνει, καθώς θα έχει ως στόχο να κατακτήσει το Champions League. Εν τω μεταξύ, o Norberto Recasens, μάνατζερ του επιθετικού από την Αργεντινή, είπε στο «goal.com» ότι ο πελάτης του « θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν θέλει περισσότερα παιχνίδια για να μην χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα . " Ο Recasens πρόσθεσε ότι «υπήρξαν αρκετές ομάδες που τον θέλουν, αλλά πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην κορυφή των merengue, επειδή η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Το 150 εκατ. από ρήτρα; Δεν νομίζω ότι κάποιος θα τα πληρώσει . " Για να πείσει τον Higuain ο Μουρίνιο να παραμείνει, του Είπε: «Μείνε μαζί μας για να κερδίσεις το Champions League». Ο Αργεντίνος του είπε “ότι δεν εγγυάται τίποτα, αλλά τον διαβεβαίωσε αν θα μείνει θα πρέπει να αντιμετωπίζεται το ίδιο με τον Μπενζεμά . "

Δεν υπάρχουν σχόλια: