JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στο Τορίνο βρίσκετε σήμερα ο Pogba, αργά το βράδυ τα βρήκε με τη Γιούβε και θα υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.


Η Γιουβέντους είναι όλο και πιο κοντά στον Paul Pogba. Ο νεαρός μέσος της Manchester United θα φθάσει σήμερα στην Ιταλία και, μαζί με τον ατζέντη του Mino Raiola, θα συναντηθούν με τους ηγέτες της Γιουβέντους. 

Η επιβεβαίωση έρχεται κατευθείαν από τον παίκτη που ανέφερε ότι: "Είμαι στην Ιταλία, πάω στο Τορίνο, για να συζητήσουμε τη μεταγραφή μου, με τους ανθρώπους της Γιουβέντους". Έτσι ο Pogba ανακοίνωσε ότι είναι στη Ιταλία για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους. 

Αν όλα πάνε καλά σήμερα θα μπορούσε ακόμα και σήμερα να γίνει γνωστό ότι συμφώνησαν σε όλα παίκτης και ομάδα, τουλάχιστον ανεπίσημα. Ο Pogba, όπως ήδη έχουμε πει θα έχει την ευκαιρία να γράψει την δική του ιστορία με τα ασπρόμαυρα χρώματα, είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος παίκτης  και πολύ τον παρομοιάζουν με τον Πατρίκ Βιεϊρά. 

Update 22:55 - Ο Paul Pogba σήμερα αργά το βράδυ έχει έρθει τελικά σε συμφωνία, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η απάντηση του στην πρόταση της Γιουβέντους ήταν ναι και πλέον πρέπει να θεωρείτε παίκτης της Γιούβε. Η είδηση ​​έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες και αναφέρει ότι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Γιουβέντους.


Ο Γάλλος μέσος, και ο ατζέντης του Mino Raiola τα βρήκαν σε όλα με την Μεγάλη Κυρία, έτσι ο νεαρός Γάλλος θα είναι η επόμενη μεταγραφική ενίσχυση της Γιούβε. Ένα πραγματικό σήριαλ φαίνεται να έχει αίσιο τέλος και η Γιουβέντους "μπορεί" να προσθέσει στις τάξεις της νέους πρωταθλητές όπως οι Isla, Asamoah και τώρα ο Pogba.

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ποσες φορες τα μιντια τον πηγαν στο τορινο αυτες τις μερες ρε?

Xristos είπε...

me prolaves dimitri. olo lene oti ypografei kai olo ypografi den vlepoume. mas exoun gkastrosei diladi