JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

5 με 6 παίκτες θέλει η Γιούβε για την νέα σεζόν.


Η επιθυμία των ανθρώπων της Γιουβέντους είναι να φέρουν στην ομάδα κορυφαίους παίκτες αν και ο προϋπολογισμός της Γιουβέντους είναι περιορισμένος ωστόσο ο πρόεδρος της Γιουβέντους Antrea Agneli υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας ένα πολύ μεγάλο όνομα για τη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρεται στην Tuttosport, ο Conte και ο Marotta μίλησαν επί μακρόν για την αγορά και έχουν δημιουργήσει τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει η ομάδα για την επόμενη σεζόν, έτσι οι δυο άντρες θα προσπαθήσουν να φέρουν στο Τορίνο δύο επιθετικούς (ένα από τους κορυφαίους και έναν δεύτερης γραμμής, ίσως έναν νεαρό, τα ονόματα που ακούγονται είναι του Εντινσόν Καβάνι της Νάπολι, Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Άρσεναλ και Γκονζάλο Ιγκουαίν της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ματίας Ντέστρο της Σιένα), δύο μέσους (μεγάλο φαβορί είναι ο Κβάντβο Ασαμόα της Ουντινέζε με τον δεύτερο να είναι υπό διερεύνηση ακόμα), ένα αμυντικό και ένα αριστερό μπακ (πολύ δυνατά για αυτή τη θέση τις τελευταίες μέρες παίζει το όνομα του Αλεξάντερ Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Πάμπλο Αρμέρο της Ουντινέζε).

Στο Τορίνο καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι ο Κόντε έχει ένα κρυφό όνειρο και αυτό το ονομάζουμε Καβάνι, αλλά οι απαιτήσεις των σαράντα εκατομμυρίων της Νάπολι φοβίζουν και απειλούν να καταστήσουν μάταια την όλη προσπάθεια. Ο τεχνικός της Γιούβε μπορεί επίσης να προτιμίση να διανείμει τα όποια διαθέσιμα χρήματα για να πάρει 5/6 παίκτες μέσης και υψηλής τιμής.

Σχεδόν αδύνατο φαντάζει η απόκτηση του Van Persie από την Άρσεναλ, καθώς οι ανθρωποί της αποφάσισαν να έχουν μεγάλο κέρδος από της πώλησης του, και ξεκινάνε τις διαπραγματεύσεις από τα 30 εκατ. ευρώ, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη δημοπρασία, αν γίνει αυτό θα είναι αδύνατο για τη Γιουβέντους, και δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια δημοπρασία με Μάντσεστερ Σίτι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai polu kala tha kanoun siga mh mpoun se dimoprasies me antagwnistes tis neoploutes omades twn arabwn pou katastrefoun to athlhma(se anakgazoun na agwrazeis paixtes aksias 30 ekatomiriwn 50 ekatomiria). an kai h omada xriazetai ena prwtoklasato for an den mporesoun na paroun kalhtera na feroun ton ciro imobiail(den einai kai polu mikros an den kanw lathos einai 22) apo thn mpresia kai ton giovingo apo thn parma. meta me ton kolarof gia aristero mpak. gia to kentro asamoa kai ena dimiourgiko paixth(o verratti thelei na minei alo 1 xrono sth mpresia) na pernei anases o pirlo.pisteuw etsi h omada veltiwnetai kata polu tha exoume kai plires kai piotiko roster

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πλέον οι περισσότεροι παίκτες παίζουν για τα λεφτά και όχι για τη φανέλα όπως γινόταν πριν μερικά χρόνια.
Μου λειπει το ποδοσφαιρο που εβλεπα
DEL PIERO,FIGO,RONALDO,COSTACURTA,ZIDANE,CAFU,RONALDHINIO,HENRY,DAVIDS,NEDVED,RIVALDO,MALDINI,ALBERTINI,TREZEGUET,THURAM,CANAVARO,GIGGS και άλλους πολλούς.

erind

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Εριντ οι μισοι που γραφεις παροτι μεγαλοι παικτες αγωνιστικα ηταν μεγιστοι φραγκοφονιαδες!Για καμια φανελα δε παιζανe!
Ποιοτικη επιθεση χωρις μεγαλη και αξιοπιστη μεταγραφη δεν γινεται!Κανενας ιμομπιλε με οσο ταλεντο και αν εχει(22 και ταλεντο τελος παντων) δεν μπορει να ηγηθει της επιθεσης μας σε χρονια με τρεις στοχους!
Δυστυχως για μεγαλο επιθετικο θελει μεγαλο πακετο!

Ανώνυμος είπε...

Ναι εχεις δικιο Δημητρη ηταν οντως φραγκοφονιαδες,μετα το σκευτικα και γω.
Ααααα ρε Τρεζεγκε σαν και σενα κανενας σεντερ φορ.Ο Ντελ Πιερο τις πασες και σεντρες και ο Τρεζεγκε εβαζε τα γκολ για τη πλακα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε χωρις φραγκα δεν κανεις ομαδα,κακα τα ψεματα αν δεν βαλεις το χερι στη τσεπη θα σε φανε λαχανο.
Η γιουβε αν θελει να λεγεται μεγαλη ομαδα θα πρεπει να φερει 2-3 παικτες μεγαλους.Τα ταλεντα που αναφερεις ειναι καλα αλλα οχι για 11δα προς το παρον,και δεν παιζουν στη μπρεσια αλλα στην πεσκαρα.

Axl rose είπε...

1.ΚΑΒΑΝΙ
2.ΑΣΑΜΟΑ
3.ΠΟΓΚΜΠΑ
4.ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ
5.ΛΕΑΛΙ
6.2ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
7.3ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (ή απο β ομαδα)
8.ΜΑΤΡΙ,ΕΣΤΙΓΚΑΡΙΜΠΙΑ,ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ,ΠΑΝΤΟΙΝ,ΓΚΡΟΣΣΟ,ΣΤΟΡΑΡΙ,ΜΑΝΙΓΚΕΡ ΕΚΤΟΣ
9.ΠΑΣΚΟΥΑΤΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΜΠΑΚ ΑΠ
10.ΙΜΜΟΜΠΙΛΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΙΤΗΣ
11.ΝΤΕΣΤΡΟ
12.ΕΞΕΛΙΞΙΜΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
13.ΠΩΛΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΑΥΡΙ,ΜΟΤΤΑ,ΦΕΛΙΠΕ ΜΕΛΟ,ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ,ΜΑΡΤΙΝΕΖ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ